Bluetooth® kapcsolat


A 6230-as nyomtató Bluetooth® kapcsolódási* lehetőséggel
is rendelhető, így a készülék HMI helyett
egy Android telefonon** futó Videojet 6230
applikációval is irányítható.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Teljesítményfunkciók

  • A mobiltelefon grafikus kezelőfelületként (GUI-Graphical User Interface) is működhet és így nem szükséges egy erre külön dedikált kezelőegység.
  • A telefon „külső memóriaként” is használható, feladatok küldhetők róla a VideojetConnect™ Design szoftver*** és a 6230-as nyomtató felé.
  • A telefonnal vonalkódról is beolvashatók a feladatok, ez tovább csökkenti a kezelői hibák előfordulásának lehetőségét.

* Bluetooth USB adapter szükséges a Videojet 6230 applikáció használatához. A Videojet 6230 nyomtató csak a Videojet által szállított USB adapterrel használható, amely megfelel a vonatkozó FCC és CE előírásoknak. A helyi jogszabályok értelmében esetleg más minősítésre is szüksége lehet, amit a felhasználó országában kell a hatóságokkal ellenőrizni.
** A Videojet 6230 applikáció a 4.4.4 (KitKat) vagy afeletti Android operációs rendszereket támogatja. Az Androidos telefonnak támogatnia kell a Bluetooth kapcsolódást a Videojet 6230 applikáció használatához.
*** Elérhetősége országonként eltérő

® A Bluetooth® jelzés és emblémák a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában lévő bejegyzett védjegyek és a Videojet általi használatuk engedéllyel történik.
A további védjegyek és nevek a megfelelő cégek tulajdona.